© Enjoy Diving Roermond | Disclaimer

SSI Opleidingen

Onderstaand een overzicht van de te volgen opleidingen.

Try Scuba (zwembad) / Try Scuba

Diving (buitenwater)

Het SSI programma Try Scuba of Try Scuba Diving is je eerste kennismaking met de onderwaterwereld. Je ervaart zelf hoe het is om onder water te zijn - in geconditioneerd water of in het buitenwater - maar je zit niet meteen vast aan een langer programma dat je opleidt voor een duikbrevet. Je behaalt het erkenningbrevet SSI Try Scuba of SSI Try Scuba Diving.

Open Water Diver

Het worden van een SSI Open Water duiker is de beste manier om uw scuba avontuur te beginnen met als gevolg wereldwijde erkenning! Met een persoonlijke training en genoeg tijd zorgen wij ervoor dat u zich echt comfortabel onder water voelt met de vaardigheden en apparatuur die u gebruikt. Over het algemeen bestaat een Open Water Diver cursus uit 3 delen: theorie, zwembadtraining en open Water sessies.
More Info More Info

Advanced Adventurer

Door specialty programma’s te volgen kom je in het niveau van advanced adventurer. Wanneer je niet voldeonde tijd hebt om direct de advanced opleiding te volgen is dit een mooie manier om binnen je eigen tijdsbestek tot een hoeger niveau te komen.
More Info More Info

Advanced Open Water Diver

Na het volgen van 4 volledige specialty programma’s en 24 duiken. Ontvang je gratis het erkenningbrevet van Advanced Open water diver. SSI is de enige organisatie waar je doormiddel van ervaring een hoger erkenningsbrevet kan ontvangen.
More Info More Info

Stress en Rescue Diver

Wees voorbereid op onverwachte noodsituaties. In het Diver Stress & Rescue programma zult u leren hoe u ongevallen kunt voorkomen en hoe u het beste kunt handelen in situaties die zich kunnen voordoen. U leert het voorkomen, herkennen en oplossen van problemen aan de oppervlakte en onder water. Verbeter uw veiligheid!
More Info More Info

Divemaster

Dive Guide plus de Science of Diving Specialty staat gelijk aan Divemaster. Divemasters kunnen Try Scuba´s (alleen zwembad) geven en SSI Instructors assisteren met pool/confined water en Open Water training onder directe supervisie.
More Info More Info

Dive Guide

Het Dive Guide programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Dive Professionals. SSI Dive Guides kunnen gebrevetteerde duikers leiden en begeleiden. Bovendien, na het doorlopen van het Snorkeling Instructor programma, kan een Dive Guide Snorkeling les geven en certificeringen uitgeven.

Assistent Instructeur

U heeft drie opties: Neem Dive Guide, Science of Diving en Assistent Instructeur afzonderlijk of alles als één programma of stroom in als Divemaster van een erkende organisatie. Als Assistent Instructeur kunt u gebrevetteerde duikers begeleiden; SSI Instructeurs assisteren in het klaslokaal, zwembad en open water; vaardigheden instrueren in klaslokaal en zwembad onder indirecte supervisie van een SSI Instructeur (uitgezonderd zijn noodvaardigheden); SSI Scuba Skills Update verzorgen, evenals het SSI snorkel programma en SSI Try Scuba (alleen zwembad) en upgraden naar Training Specialist.

Training Specialist

Een Dive Control Specialist heeft de mogelijkheid Training Specialist te worden door de aankoop van de outlines en door co- teaching van bepaalde specialties. Deze specialty programma's zijn: Altitude Diving, Boat Diving, Computer Diving, Digital Underwater Photography, Equipment Techniques, Perfect Buoyancy, Shark Diving and Emergency Training (kan niet rechtstreeks worden aangeboden door SSI).