© Enjoy Diving Roermond | Disclaimer

SSI Specialty Opleidingen

Onderstaand een overzicht van een aantal te volgen specialty opleidingen. Staat je specialty er niet tussen stuur ons dan een mail met je verzoek.
More Info More Info

EAN Nitrox

U hoeft niet langer een keuze te maken tussen veiligheid en langere duiktijden - Nitrox is de sleutel. Deelname aan het meest populaire specialty programma van SSI leert u alles wat u moet weten over Nitrox. Dit programma is ook een voorwaarde om deel te mogen nemen aan Technische duiken.

Diep Duiker

Veel van de meer spannende en intrigerende duikstekken bevinden zich in dieper water. Zonder de juiste opleiding, kunnen dit soort duiken zeer gevaarlijk zijn. Het Deep Diving programma zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om dit soort duiken veilig en comfortabel te maken. Verken het diepe!
More Info More Info

Nacht en beperkt zicht Duiker

Of het nu dag of nacht is, beperkte zichtbaarheid kan een avontuur zijn. Dat de zichtbaarheid beperkt is betekent nog niet dat de mogelijkheden dat ook zijn. Dit programma is gevuld met informatie over het plannen en uitvoeren van nacht- en slecht zicht duiken voor plezier, avontuur en exploratie.
More Info More Info

Uitrustings Specialist

Uw Total Dive System is als een buddy onder water die u op elk moment moet kunnen vertrouwen als u deze nodig heeft. U leert keuzes maken voor apparatuur die het meest geschikt is voor u, verzorging en onderhoud van uw apparatuur, en hoe u uw apparatuur het beste kunt opbergen; om prestaties te garanderen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.
More Info More Info

Navigatie

Om een veilige en zelfverzekerde duiker te worden, is het essentieel om goed te kunnen navigeren. U leert hoe u kunt navigeren met een kompas maar ook navigatievaardigheden zonder kompas. U leert hoe u afstanden moet schatten, hoe u verschillende zoekpatronen moet navigeren, hoe u de weg naar markeringspunten vindt en u leert hoe u het best de weg terug kunt vinden.
More Info More Info

Zoeken en Bergen

Of het nu het goud van een gezonken schip is of de duiklamp die uw buddy is verloren, er zijn momenten waarop het goed is om te weten hoe u moet zoeken naar verloren voorwerpen. Het Search and Recovery programma leert u verschillende zoekpatronen te gebruiken in verschillende situaties en de juiste technieken om voorwerpen op te sporen.
More Info More Info